2011-08-23
20:48:46

Tjeeenareeeee!

Heeejsan! Det är jag Kaitlyn här nu. Jag och Adriana har precis börjat skolan igen. Har ni med det? Hur går det såhär långt? :)
Iallafall så snackade vi lite och bestämde att vi skulle börja nu igen... Vi kommer inte uppdatera idag, kanske imorgon mend et är inte säkert. Men vi börjar iallafall på den nya delen nu! 

Det kommer DOCK inte bli så jätte bra uppdatering eftersom det är skooola och läxor och sånt. Men vi ska försöka med en gång om dagen iallafall! 

puss på er <3

Kaitlyn
2011-08-05
19:41:58

Uppdatering

tja alla läsare, jag (adriana) och katliyn har snackat, vi ska ta en paus med bloggningen eftersom snart börjar skolan och vi vill njuta av tiden av sommarlovet så mycket som möjligt, och vi kommer börja blogga igen typ när skolan börjar!

/ ♥
2011-08-03
20:57:13

Chapter 14 : Justin Bieber & Grinding

Efter att jag stått och pratat med han ett tag, så märkte jag att Liam var obekväm, så jag sa hejdå och tog Liams hand och gick tillbaka till alla andra.




"Vänta här", log Liam och ställde sig nära mig, "jag kommer snart", sa han och böjde säg snabbt ner och gav mig en kyss, sedan drog han sig undan och skulle gå men jag tog tag i han och drog honom intill mig igen, "vart ska du?" sa jag och ställde mig tätt intill han, och såg upp i hans ögon.
Han log, "Jag måste på toa... vänta här, Justin ska snart ner från scen ändå", sa han, "men vänta här", sa han och jag flinade, "okej", sa jag och han kysste mig snabbt igen och försvan sedan bort genom dörrarna.

Jag log lite för mig själv, och såg sedan mot trappan till scen, jag övervägde tanken på att ställa mig vid den och titta ut på scen och se Justin, men jag kanske inte fick.

Justin Bieber var ute på scen och sjung somebody to love med Usher, jag kände hur jag blev nervös, jag skulle träffa Justin Bieber!
Jag stod och flinade som ett fån, när jag hörde Justin Bieber säga hejdå till publiken, och sedan så fick jag syn på honom, där han gick av från scen och möttes av en massa människor.
Han och Usher pratade och jag väntade på att möta hans blick, och det gjorde jag.

Han stannade upp, log mot mig och kom fram till mig, "Hej Shawty!" log han och kom fram till mig.
Jag flinade brett, "Hej", sa jag och kände hur jag blev röd i ansiktet, "Jag kan inte fatta att jag träffar dig!" sa jag, "Herregud! Jag är ditt största fan från Sverige! Jag avgudar din musik!"
Han log självsäkert och räckte handen och smekte min kind, "Kul att höra det från en så vacker tjej..." log han och såg mig djupt i ögonen och blinkade med ena ögat.
Jag rodnade, herregud jag kunde inte tro det, "Nej, jag är inte vacker", sa jag skämmigt.
Han log flörtigt, "Jasså... jag tycker du är jätte snygg ialla fall", sa han och jag skulle precis säga något men Liams röst fick mig att ge all uppmärksamhet till Liam.
"Hej älskling", sa Liam och la ena armen om min midja och kysste mig länge.
Jag besvarade hans kyss villigt och förvånat och sedan drog sig Liam undan från mig och såg mig djupt i ögonen, "Har jag sagt hur vacker du är ikväll?" log han och jag fnissade.
"tusen tals gånger", log jag och sedan vände jag mig till Justin igen.
"Justin det här är Liam, Liam det här är Justin", presenterade jag dom.
"Jag vet vem han är", sa Liam tort utan att släppa Justin med blicken.
Justin släppte inte Liam med blicken heller, och jag blev lite orolig över deras stirrande, men till slut vände Justin sig till mig, "men vi ses ... vad hette du?" sa han och innan jag han svara svarade Liam.
"Adriana", sa Liam och tog ett fastare grepp om min midja och Justin nickade, "adriana... okej hejdå", sa han och försvan och jag vände mig mot Liam, "varför var du sådan där för?" sa jag lite iriterat.
"vadå?" sa han och spelade oskyldig.
"Du vet vad jag menar! Jag pratade med honom bara", sa jag iriterande och drog mig undan från Liam och började gå, men han hann ikapp mig snabbt, "vänta Addi", sa han och tog tag i min arm och vände mig om, "Förlåt Addi... det är bara det att... jag blev lite orolig... han är ju förfan Justin Bieber... alla tjejer är galna i han..." sa Liam ledsamt, "jag trodde... att du ... skulle strunta i mig..." sa han och hans röst brast.
Mina axlar sjunk och jag omfamnade Liam, "tänk inte så... jag vill inte ha Justin Bieber... jag vill ha Liam... min Liam..." sa jag och kysste hans kind.

Han kramade mig länge och kysste snabbt min kind och släppte mig, "Okej.." sa han, "jag litar på dig..." sa han och jag log tacksamt mot han.
"tack", sa jag och drog mig undan och tog hans hand, och vi gick ut och satte oss på våra platser.

Efter galan var det efter fest, jag och killarna och Kaitlyn åkte en stor taxi dit, och vi var där ett tag, Jag började ta några glas alkohol medans Liam tittade ogillande på, "du borde inte dricka.." sa han och jag log lite flummigt.
"Jodå! dricker inte du?" log jag och han nickade.
"jo det gör jag", sa han och jag skrattade flummigt.
"Men dåså!" skrattade jag och räckte honom en öl.

Liams perspektiv:

Adriana var full, och jag var ganska full, vi hade dansat jäkligt länge, och jag hade inte sätt något spår av killarna men de var säkert någonstans här. Så som hon dansade förstod jag att hon inte skulle komma ihåg något av detta imorgon.. Förmodligen att hon träffat Bieber men inget mer. 

Vi bara dansade och dansade. Riktigt rått, eller vad man nu säger. Dem andra killarna stod bara och snackade med andra, förutom Niall som var borta med Kaitlyn, förmodligen.
2011-08-03
20:39:53

Ojdå!

Förlåt för väntan! Jag ska fortsätta skriva nästa del nu så kommer den nog upp ikväll någon gång! x

Kaitlyn